Chinese Stoelmassage

Voetflexplus Chinese Stoelmassage

Last van spanningen in het hoofd, nek, schouders, bovenrug of armen? Of functioneer je niet optimaal door de werkdruk, langdurig computerwerk (RSI) of aanhoudend, zittend bureauwerk?

Chinese stoelmassage:

  • Verlicht spierpijn en hoofdpijn.                               
  • Verhoogt de bloedsomloop.                              
  • Versterkt het immuunsysteem.
  • Verlaagt de bloeddruk                                 
  • Vermindert angst.                          
  • Vermindert stress.                                    
  • Verbetert de slaapkwaliteit.                             
  • Genereert meer flexibiliteit.       

Naast de voordelen 

Naast de voordelen van ontspanning is het een revalidatie behandeling gericht op specifiekeaandoeningen zoals hoofdpijn, carpaal tunnel syndroom, gewrichtspijn, vermoeidheid en stress. Doorgelijktijdig aan de energie- en het bewegingsapparaat systeem te werken, levert de massage eendubbele werking. De zachte en diepe weefsels worden goed uitgebalanceerd, bevorderen debloedsomloop en qi (energie), terwijl de bloedstroom ook toe neemt

Dit betekent een maximaal resultaat waarbij de cliënt een diep, doordringend effect ervaart wat hem/haar zich energieker en losser/vrijer laat voelen.

 

Na een behandeling is het aan te raden wat meer water (lauw of warm) te drinken om de afvalstoffen die vrijkomen af te voeren.

Stoel Massage bij Bedrijven

Stoelmassage beidt werkgevers de mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te beïnvloeden. Het draagt bij aan een betere werkhouding en helpt stress te verminderen of, bij een tijdige aanpak, zelfs te voorkomen. Gevolg: meer plezier in het werk, een lager ziekteverzuim en daarmee een gezondere organisatie.

 

Omdat geen mens of lichamelijke klacht hetzelfde is, is elke stoelmassage maatwerk. Geen standaard en vaste volgorde, maar per behandeling bespreken we samen waar de klacht of de behoefte ligt.

 

Maar toch houding belangrijk is, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat stress de grootste oorzaak is van slechte gezondheid en productiviteit bij mensen. Daarom geven we praktische tips over eenvoudige, snelle en effectieve manieren om stress te verminderen wanneer dat nodig is en die in elke omgeving kan worden gebruikt, inclusief bij werk, reizen, thuis, etc.

Stoelmassage

Aftrekbaar De kosten voor het inhuren van een stoelmasseur zijn volledig aftrekbaar omdat de belastingdienst stoelmassage/reflexzonemassage erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

•             U hebt als werkgever een Arbo plan.

•             De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat Arbo plan.

•             De massage vindt tijdens werktijd plaats.

•             De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Zie Handboek Loonheffingen 2019.

20.1.9 Arbovoorzieningen

 

Werkkostenregeling Stoelmassage valt onder de gerichte vrijstelling en hoeft daarom niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat u de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers kunt besteden.

Momenteel behoren tot mijn opdrachtgevers o.a. Netl de Wildste Tuin  en Hoekstra Parket en Vloeren BV

Voetreflexplus™ is een holistische therapie vanuit het westerse en oosterse filosofieën die meer mogelijkheden biedt om klachten te behandelen, ziekte te voorkomen en welzijn en vitaliteit te verbeteren.

Steve Hay Voetreflexplus™ Therapeut